ജലത്തിന്റെ സ്ഥിര കാഠിന്യത്തിനു കാരണമാകുന്ന ലവണം ഏത് ?
Aസോഡിയം ക്ലോറൈഡ്
Bപൊട്ടാസ്യം ക്ലോറൈഡ്
Cകാൽസ്യം ക്ലോറൈഡ്
Dസിങ്ക് ക്ലോറൈഡ്
Aസോഡിയം ക്ലോറൈഡ്
Bപൊട്ടാസ്യം ക്ലോറൈഡ്
Cകാൽസ്യം ക്ലോറൈഡ്
Dസിങ്ക് ക്ലോറൈഡ്
Related Questions:
Consider the following statements:
Water has high specific heat capacity of than ice.
Heat capacity of cooking oil is lower than the heat capacity of water.
Which of the above statements is/are correct?